XXXIII Marxa RUPIT-TARADELL – 2012

Trail

18/11/2012

 

Dia: diumenge, 18 de novembre de 2012

Recorregut: 43,5 quilòmetres

Data límit d’inscripció: a les entitats d’estalvis fins al divendres 16 de novembre; el 17 de novembre a les oficines del CET, i el dia 18 a la sortida de Taradell o de Rupit. Les inscripcions fetes els dies 17 i 18 són al mateix preu per als socis i no socis i tenen un increment.

Llocs on us podeu inscriure: 

           - Web del CET 
      - Local social del Centre Excursionista Taradell

Preus: Marxa Autocar Total
   Soci 20 € 6,5 € 26,5 €
   No soci 25 € 6,5 € 31,5 €
   Dies 17 i 18 36 € 6,5 € 42,5 €

Cal fer un ingrés per a cada participant i indicar-ne el nom i cognoms.

Obtenció de la targeta de control: heu de presentar el rebut bancari. Podreu fer aquest intercanvi al local social del CET el dissabte 17 de novembre, de les 7 a les 9 del vespre, i el mateix dia de la marxa a la sortida de Taradell o de Rupit.

Hora de sortida: entre 2/4 de 7 i 2/4 de 8 del matí, del pont de fusta de Rupit. Per anar a Rupit hi haurà serveis d’autocars que sortiran de davant de l’església de Taradell, de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 del matí.

Resum de les bases: l’itinerari estarà indicat amb senyals de GR, PR i senyals propis de la marxa. A la zona de Sant Julià de Vilatorta, després de l’avituallament, com que per les obres de l’Eix Tranversal han tallat el pas del sender GR-2, s’ha buscat un pas alternatiu que estarà degudament indicat amb marques pròpies.

L’hora màxima d’arribada serà a les 6 de la tarda. Hi haurà set controls de pas on s’haurà de segellar la targeta, i set avituallaments.

Per tal de ser més respectuosos amb el medi ambient, juntament amb la targeta de pas, us lliurarem un got que caldrà conservar durant tota la travessa i que haureu d’utilitzar en els avituallaments del recorregut. L’organització no garanteix que trobeu gots a tots els avituallaments.

Previsión tiempo

20° C

+info

Comparte evento

Clasificaciones

Relacionados