Presentació oficial de les XXXIII 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes.

Museu Colet, Barcelona – Ahir dimarts 28 d’agost, va tenir lloc la presentació oficial de la 32a edició de les emblemàtiques 24 hores de la Vall del Tenes.

No podia ser en cap altre lloc que la "casa catalana de l'esport", més concretament, el Museu Colet de Barcelona, on el Grup 24 hores acompanyat per la Secretaria General de l'Esport i l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt, han presentar la 33a edició de les 24 hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes.

La presentació ha estat presidida per Albert Marco, Director del Consell Català de l'Esport; Ignasi Simón, Alcalde de Lliçà d'Amunt i Francesc Padró, President del Grup 24 hores

. En Francesc Padró ha comentat les novetats de l'edició d'enguany, on ha destacat la quarantena d'equips inscrits, i que aquest any torna haver-hi equips procedents d’Itàlia, França i Holanda, com també de les Illes Balears. A més a més, aquesta internacionalització es consolida any rere any, ja que molts dels equips internacionals han participat en edicions anteriors

. També hi haurà moltes cares conegudes: Javier Garcia Vico pilot del Mundial de Motocross i Campió d’Espanya de Motocròs; Aleix Espargaró, pilot del Mundial de MotoGP; Pilots de renom dins l’àmbit nacional (català) del Motocròs i l’Enduro, com Rubèn Luengo, Oscar Gonzalez, Marc Sola, Santi Roig, Joan Ardid, Pere Jofre Pérez, entre d’altres, també viuran en primera persona aquesta prova única al món.

El Grup 24 hores, en els darrers anys, ha fet una forta aposta per a les noves tecnologies amb la intenció d’arribar d’una forma més àgil a tots els públics.

Seguint en aquesta línea, La novetat d’aquest any és la nova aplicació per a smarthphones per a telèfons Android i IPhone. Amb aquesta aplicació, es podrà seguir la classificació en directe, consultar els serveis i la seva ubicació, veure el mapa del circuit i com arribar-hi, consultar l’horari de les diferents activitats i llegir les últimes noticies.

Pel que fa a la prova en sí, en Francesc Padró l’ha descrit com una festa del motor de 360º, ja que s’hi ha creat espais i activitats per a tot tipus de públic. Concerts, espectacles infantils, tirolines que creuen el circuit, vols en helicòpter, una paella popular, segways, quads, concursos i castell de focs, són algunes de les moltes activitats de les que podran gaudir pares, fills, avis, tant siguin amants o curioses del motor.

Ignasi Simón ha fet una breu intervenció on a remarcat la gran tasca que realitza el Grup 24 hores, on tots els seus integrants són voluntaris i que gràcies a la passió per mantenir viva aquesta festa que l'organització hi posa i que contagia al seus relleus generacionals, han convertit les 24 hores de la Vall del Tenes en l'acte esportiu més important del municipi.

L'Alcalde de Lliçà d'Amunt a aprofitat l'ocasió per demanar al Director del Consell Català de l'Esport, Albert Marco, de fer l'esforç des de l'àmbit polític per convertir les 24 hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes en un esdeveniment esportiu d'interès nacional.

Albert Marco, prenen nota de les paraules de l'alcalde de Lliçà d'Amunt, ha tancat la presentació reconeixent la feina ben feta per part de l'organització, ja que si no fos així, les 24 hores de la Vall del Tenes no hauria arribat a la seva 33a edició.

Aquesta gran festa del motor tindrà lloc aquest proper cap de setmana 31 d’agost, 1 i 2 de setembre al Pinar de la Riera de Lliçà d'Amunt.

Per a més informació, visiteu la nostra web http://www.24hores.cat/

Comparteix                  

Error | TM Sports Timing

Error

El lloc ha trobat un error inesperat. Torneu-ho a provar més tard.