III Cursa Bombers amb Causa Cercs

Trail

05/05/2019

Els objectius són:

1. Destinar els beneficis de les inscripcions, juntament amb altres aportacions econòmiques, a la investigació de les malalties infantils i la infància en risc sumant-los a la recaptació de la venda del calendari 2019.

2. Conscienciar de la necessitat de realitzar activitats solidàries per tal d’aconseguir fons per a causes socials al voltant de la infància.

3. Fomentar l’esport a la muntanya de manera segura.

4. Fer més propers als ciutadans i ciutadanes el cos de bombers i la seva implicació amb la societat civil.

5. Poder gaudir d’un cap de setmana en família dins el marc d’una cursa de muntanya.

Al igual que el calendari, els nens i nenes són els protagonistes, per això tenen també la seva cursa infantil dissabte dia 4 de maig de 2019. Una cursa de muntanya de diferents distàncies en funció de l’edat dels infants, que és gratuïta per tots els menors que hi vulguin participar i pels pares que els vulguin acompanyar.

La cursa de muntanya per adults va ser diumenge dia 5 de maig de 2018 a Sant Jordi de Cercs i es trobava dividida en dues curses:

  • Cursa de 23 km amb 1.470 metres de desnivell positiu on es donarà un temps màxim de 5 hores per tal de finalitzar-la.
  • Cursa/caminada de 10 km amb 597 metres de desnivell positiu amb un temps màxim de 3.30 hores per tal de realitzar-la.

Tanmateix, durant el transcurs de la cursa, es van fer activitats paral·leles pels acompanyants dels corredors com jocs per nens, xerrades, activitats culturals pel municipi de Cercs, etc.

Gràcies a la implicació en aquesta cursa de l’Ajuntament de Cercs, es disposarà  de vestuaris, guarda-robes i pàrquing tant per a vehicles com per a furgonetes i autocaravanes.

Les persones que no vulguin córrer la cursa però que estiguin interessades a fer la seva aportació econòmica al projecte Bombers amb causa, poden optar per la modalitat Dorsal 0, que permet destinar la quota d’inscripció a la iniciativa solidària sense necessitat de fer la prova.

Igualment, com a novetat d'enguany, el mateix dia de la cursa col·laborarem amb la Fundació Josep Carreras per captar donants de medul·la òssia que puguin ajudar a infants, joves i adults amb leucèmia. 

No us perdeu el resum de la segona edició de la Cursa de Muntanya – Memorial Rafa Arnabat 2018, que s'ha consolidat al Berguedà.

Més informació a www.cursamuntanyabombersambcausa.org

 

Previsión tiempo

22° C

+info

Comparte evento

Clasificaciones

Relacionados

Error | TM Sports Timing

Error

El lloc ha trobat un error inesperat. Torneu-ho a provar més tard.