Open Vall Fosca Millet 2015

Esquí de montaña

28/02/2015

13 Travessa Internacional d'Esqui Alpinisme 31 Copa FEEC-Millet d'Esqui de Muntanya per equips

Reglament

Competició subjecta a les normes ISMF

Participants

1.     Per participar en la travessa d’esquí alpinisme Open Vall Fosca cal estar en possessió de la llicència de l’any en curs de la FEEC, FEDME o d’altres federacions de muntanya, apta per participar en aquests tipus de proves i curses. Si no s’està en possessió de la llicència de l’any en curs de la FEEC, FEDME o d’altres federacions hi ha possibilitat d’adquirir-ne una d’específica el dia abans de la travessa en el lloc d’inscripció .

2.     La travessa es disputarà per equips de dues persones (no s’admetran equips de tres o més persones).

3.     Els menors d’edat hauran de disposar d’autorització paterna (exempts els membres dels centres de tecnificació).

4.     El CEPS declina tota responsabilitat en cas de danys personals o materials soferts per propis o tercers, derivats de la celebració de la XIª Travessa d’esquí alpinisme “Open Vall Fosca”.

5.     Els guanyadors dels diferents categories que no recullin els premis durant l’entrega de trofeus, no rebran els premis en metàl·lic o material corresponent al seu resultat.

Equipament, material i obligacions

1.     Cada participant ha de portar aquest material: esquís, botes i fixacions d’esquí de muntanya o telemark (fustes de 60mm d’amplada mínima,150cm. de llarg i cantell metàl.lic), pells, motxilla, ulleres de sol, guants, ARVA, pala i sonda , (l’ARVA ha d’anar en posició d’emissió i adossat al cos durant tota la cursa, la pala de neu ha de ser de 20 x 20 cm. mínim no modificada d’origen i que serveixi per cavar, la sonda ha de ser d’un mínim de 1,90cm.), grampons (mínim de 10 puntes, 2 davanteres),jaqueta i pantaló paraventsun arnès i bagues dissipadores homologades per a via ferrada, manta térmica i dosdorsals (facilitats per l’organització, un a la cama i l’altre a la motxilla), és obligatori l’ús de casc protector durant tota la travessa. El participant que no porti el material que demani l’organització serà penalitzat segons el punt 2.5.

2.     Cal seguir l’itinerari indicat, senyalat i traçat per l’organització, sense fer malbé la traça. És obligatori passar pels punts de control designats per l’organització, els membres de l’equip han de passar junts pels controls i identificar-se amb el nº de dorsal.

·         2.1 Els corredors tenen l’obligació de cedir la traça a qui ho demani.

·         2.2.- Qualsevol participant que sigui requerit per un altre per demanar ajut o qualsevol circumstància, té l’obligació de comunicar-ho al control més immediat.

·         2.3.- Els participants han de respectar l’entorn i no deixar cap tipus de residus.

·         2.4.- No es pot rebre cap tipus d’ajuda externa (excepte substitució bastons).

·         2.5.- Desobeir qualsevol directriu assenyalada per l’organització de la prova o no respectar els punts anteriors comportarà una penalització, a criteri de l’organització, que anirà des de 3 minuts fins a la desqualificació de la cursa.

3.     Els participants que es retirin de la prova, immediatament, s’han de posar en comunicació amb l’organització de la prova, que és qui decidirà què han de fer.

4.     Serà causa de desqualificació:

·         Faltar a la solidaritat muntanyenca o al respecte a la natura.

·         Passar desaparellat per qualsevol control.

·         No obeir als controladors en qüestions referents a la seguretat a muntanya.

·         Fer servir qualsevol mitjà de transport per anar d’un control a un altre.

El sol fet de participar en aquesta cursa suposa la total acceptació del present reglament.

Previsión tiempo

6° C

+info

Comparte evento

Clasificaciones

Error | TM Sports Timing

Error

El lloc ha trobat un error inesperat. Torneu-ho a provar més tard.